top of page

Ние, жените - защото го заслужаваме!

Жената - събирателен елемент на красотата, женствеността, силата, устойчивостта, живота, радостта, емоционалността, трудностите, решенията, интуитивността, грижата и любовта, готова да сподели със Света.


Ние, жените имаме разнообразен, различен, цветен и много динамичен живот. Търсим и се лутаме често в ежедневни ситуации, моменти и казуси, губим времето си за какви ли не ненужни мисли, занимания и активности, но и правим толкова много - за нас, за семействата си, за близките, роднините, децата, приятелите.


Една жена може да бъде, както най-добрия ви приятел, така и най-лошия враг, ако трябва да брани със зъби и нокти най-ценното си. И тук възниква и въпросът “Кое е най-ценното за една жена?”. Ако погледнем от статистическа гледна точка в България живеят 3 527 626 жени, като изключваме няколко стотин хиляди, поради простата причина, че те са още деца, малки момиченца, които гледат с възхищение и си мечтаят да станат “като мама”. Връщаме се на интересите, представете си три милиона интереси, събрани на едно място - напълно невъзможно. Ще се получат сблъсъци, конфликти, дискусии, спорове, защото всяка една жена, дори и ние самите, имаме различни нужни, различни потребности, различни интереси, желания, живот и среда, в която се развиваме като личности.


Някои жени вярват повече в себе си от другите. Други, имат комплекси и търсят постоянни методи и диети за отслабване, защото “не харесват тялото си”. Трети, искат да изглеждат като “някой друг” и посещават бюти студиа, козметични и разкрасителни процедури, за да се погледнат в огледалото и най-накрая да се харесат. Но, всъщност, ние сме еднакви - по душа, по усещане, по сила, по женственост и напомняне, че сме красиви, такива каквито сме и е важно да се научим да приемаме себе си, независимо от другите.

Ние, жените е проект, който Talks. инициира и стартира с главната идея да вдъхнови младите жени,майки, дами, съпруги, че в това да си жена, на първо място, няма нищо лошо, че не трябва да следваме определени стереотипи, за да живеем щастливо и в хармония, че за щастието не са нужни стотици хиляди левове и пътувания, а здраве, семейство, дом, уют и личностно спокойствие.


Ние, жените е рубрика, в която всяка жена може да сподели своя живот, да даде посока на друга, като нея, която е станала майка за първи път, преминава през труден или радостен момент, която има тежко ежедневие с породени деца у дома и търси различни начини да менажира своя ден, за да са и напълно достатъчни 24 часа. Ние, жените разказва истории от жени за жени. Жени, които са избрали да се развият първо в професионален и кариерен план, а след това са създали семейства или за жени, които са направили обратното, а защо не и за такива, които нямат посока, но тук, чрез нас могат да я открият.


Ние, жените, искаме да вдъхновяваме. Да се учим заедно. Да цъфтим и да бъдем остроумни като нощта. Да избягаме от стереотипите и да се научим да бъдем себе си. Да бъдем млади, красиви, изискани, женствени, истински. Рубриката ще се провежда всяка седмица петък, събота или неделя, в нашия Инстаграм профил (www.instagram.com/theirtalks) , като всяка седмица ще имаме различна дама с нейната история и вдъхновяващи примери. Рубриката ще бъде продължавана тук, в онлайн медията talks. под формата на статии и интересни въпроси, на които нашите гостенки да отговарят.


Ако вие сте жена, майка, успяла дама, обикновена домакиня или просто жена, която иска да сподели със света своето ежедневие, мисли, знае, че има какво да каже и да открие пред Света, каним Ви и предизвикваме да се включите в нашето предизвикателство за жената.


Темите, които основно ще засегнем по време на разговорите с нашите гости, са:

  • Животът на жената преди децата и след децата?

  • Какво трябва да бъде първо - мъжът, кариерата или децата и семейството?

  • Колко често жената трябва да се грижи за себе си? Какво се случва с емоционалното ни здраве след появата на децата?

  • Можем ли да мечтаем, да градим кариера и устойчив професионален път, но въпреки това да имаме време за себе си, за семейството си или създаването на такова, паралелно с работата?

  • От какво имат нужда жените?

  • Колко често трябва да си напомняме, че сме красиви, единствени, неповторими и силни хора?

  • Можем ли да бъдем опора за някой друг чрез съвет, подкрепа, помощ, история, личен пример?

  • Жената и децата вкъщи - двегодишното майчинство може да ни научи на?

  • Жената и нейното здраве - на какво да обръщаме внимание преди и след децата?

  • Женската психология - страхове, трудности, комплекси, желания, красота, мода, лайфстайл

  • И много други..

Ако желаете да участвате, може да ни пишете на нашите профили в социалните мрежи или на: hello@theirtalks.com , с описание “Ние, жените”. Нямате срок и ограничение във времето да го направите, когато се почувствате готова и желаете да се включите.


А, освен всичко това, ние сме ви подготвили и грандиозно събитие в месеца на жената, което ще ви даде една истинска наслада в рамките на два дни, в която можете да превърнете несъвършенствата в съвършенства, да се запознаете с вдъхновяващи личности и жени, за които успехът, амбицията, красотата и мотивацията са на всяка цена. Но, няма да издаваме повече, а съвсем скоро ще споделим и ще ви поканим да се присъедините.


И като за финал, ние, жените, трябва да научим да обичаме себе си. Да си напомняме, че сме хора, а не роботи. Да се забавляваме, да се смеем, да се радваме на малките жестове и моменти, споделени с най–любимите за нас хора. Да се превърнем от мечтатели в приключенци, да се осмеляваме по-често да преследваме своите хоризонти и желания. Да бъдем диви и непринудени, да отключим доброто в себе си и да бъдем личен пример за останалите, които искат да са като нас.

Последни публикации

Виж всички
bottom of page