top of page

Перфектният коледен подарък, част 2

Време е вече да стартираме с отброяването на дните до Коледа. Това е месецът на вълшебствата, приказните емоции, щастието, повече време със семейството, децата и домашният уют, отпуските и пътуванията - неща, за които всеки си мечтае още от края на лятото и вече осезаемото застудяване на времето навън. Липсва ни само сняг, шейна, снежен човек и картинката ще бъде наистина описателна, точно както в приказките.


Неотменна част е и коледното пазаруване на подаръци. Това може да бъде най-интересната и незабравима част, особено вълнуващо приключение, ако все още нямате списък или е твърде дълъг за изпълнение. Днес, нашият екип ще ви предложи невероятни идеи за коледни подаръци, които са приложими, както за най-малките в къщата, така и за най-големите - от мама и татко, до баба и дядо, леля, вуйчо и всеки в родовата линия.


И все пак, не забравяйте, че най-ценният коледен подарък е този, който подаряваме с любов, с мисъл и грижа за нас и хората около нас. Всеки един бранд, който ние сме избрали да представим се характеризира с идентичност, автентичност и концепция, която да ви зарадва, да ви усмихне. Постарахме се асортиментът да бъде не само полезен и с приложение за ежедневието, но и да ви накара да се влюбите в него. Да се превърне в новия най-добър приятел или просто нещо, без което не можете.


Хайде да разгледаме заедно! Брандовете, които сме избрали за вас, са:


Всяко мъниче има нужда от нови дрешки в гардероба си. А празничните такива създаван невероятно настроение, емоция и възможности за купища снимки и фотосесии с цялото семейство.


В тези така трепетни мигове всеки родител се опитва да запечата най-съкровените мигове заедно със своите мъници. Независимо дали имате бебче вкъщи, тодлър или вашето дете е вече по-голямо, разнообразието което детски магазин “КОСАРА” може да ви предложи е уникално. В специалната им категория “Коледни дрешки” може да откриете всичко необходимо - от роклички, до интересни костюми, коледни пуловери, аксесоари. Доказано е, че децата в коледни дрешки стават още по-приказни, сияещи и усмихнати.


Побързайте и изберете перфектният коледен подарък от КОСАРА. Вече 22 години предлагат бебешки и детски дрехи, като в техните магазини, може да намерите стоки от най-добрите български фирми за детско облекло, а също така от доказани чужди марки. Общото между всички тях е, че имат добро сечение между цена и качество. През годините са успели да натрупат богат опит, който прилагат в изработването на собствена линия бебешки и детски стоки. Техните модели са съобразени с актуалните тенденции в детската мода, разработени са в няколко стила и разнообразни цветови комбинации, така че да откликнат на всички ваши очаквания.

Открий повече за тях в социалните мрежи: Facebook | Instagram


Ако останем на детска вълна, време е да помислите и за най-малките в къщата. Най-хубавият и ценен подарък, който всяка жена може да получи е това да стане майка. Майчинството ни учи и ни дава толкова много житейски уроци и промени, за които дори и не сме си помислили, не сме очаквали и не сме планирали. Майчинството ни учи на грижа, на любов и отговорност. Всяка майка обича да има вълшебен тефтер, в който да запаметява най-важните и значими моменти от развитието на своето бебче - от първата усмивка, до първото зъбче, косичка и първата дума.


Ние днес ще ви предложим именно това - вълшебен бебешки дневник от българския бранд “ГУШКО”, в който може да съхранявате първите и най-ценни атрибути за мъничето - мокри кърпички, памперси, пелена, биберон, играчка за зъбки, дрехи за преобличане и козметика. Подходящ е за всеки сезон, както е удобен за разходки навън, така и вкъщи когато сменяме памперса на бебето. С "Гушко" си осигуряваме спокойствието, че не сме забравили нищо и винаги сме подготвени за всяка ситуация.


"Гушко" е подходящ за всеки послушко. Органайзер за бебе "Гушко" е създаден от плат с висококачествен премиум памук със сертификат ОЕКО-ТЕХ 100. Печата върху плата е направен чрез дигитален печат с най - високо качествени печатни мастила. Изображенията върху плата са издръжливи и не избледняват въпреки ежедневно трениране. Щампата е с наситен цвят, който не се променя с времето. Устойчивостта на пране и избледняване е другото предимство на дигиталния печат.


Не пропускайте подаръка за малчуганите и мама. Със сигурност ви гарантираме, че ще го оценят.

Открий повече за тях в социалните мрежи: Facebook | Instagram


Ако пък мама има нужда от подарък и време за себе си, подарете и красив дневник, в който прецизно да записва и запаметява спомени и мечти за 2023г.


В забързаното си женско ежедневие, всяка дама или майка пропуска да записва важните си задачи и приоритети, целите, към които се стреми и които иска да постигне. Доказано е, че ръкописното писане на хартия развива креативността и въображението на жената в пъти повече, отколкото използвайки телефона за планиране на задачи, срещи, ангажименти, събития и какво ли още не. Дневникът за спомени и мечти ще ти позволи още и да проследиш резултатите на поставените от теб цели. А това е най-важното нещо, за да знаеш дали си в правилната посока за постигането им!

Коледа е перфектната възможност да зарадвате себе си или вашата любима половинка, все още работеща майка или пък приятелка, братовчедка, близка, която има нужда от това изящество в живота си. Сигурни сме, че подобен тип дневник решава стотици проблеми, като вечното закъсняване, липсата на приоритизиране, вдъхновение и щипка естетика в живота ни.


Изберете своето бижу, което не изпускайте да носите в дамската си чанта и навсякъде, където и да сте от българския бранд Giftopia. GIFTOPIA е български бранд, който ще ти бъде пръв помощник в откриването на перфектния подарък за всеки специален повод. Тяхната основна мисия е да вдъхновяват с продукти, които имат креативна концепция, впечатляващ дизайн и интересно съдържание. Най-важното, което трябва да знаеш за тях е, че правят всичко с много любов, старание и грижа.

Открий повече за тях в социалните мрежи: Facebook | Instagram


Вечният въпрос на един родител е от какво има нужда детето ми. Когато станем родители, ние се стремим да дадем най-доброто от себе си, но често в главата ни възникват въпросителни без конкретен отговор. Първата ни мисъл е, че детето има нужда от всякакви необходими приспособления, джаджи, играчки, които да затрупат неговото ежедневие, но без конкретна цел или развитие в ранния детски период. Децата ни се нуждаят от качествени играчки и аксесоари, които да използват с мисъл и грижа за тяхното развитие, а не обратното.


Ето защо на помощ идва Bubutoys, специално място за най-ценното в нашия живот - децата. Открийте чудесни решения в техния онлайн магазин, с които да зарадвате вашето мъниче, приятели с нов член в семейството, а защо не и себе си!


BubuToys е създаден с мисия да посрещне всяка нужда, свързана с малкото човече, предлагайки широка гама от продукти и улеснявайки максимално родителите. Те знаем колко всеобхватна е грижата за детето и са помислили за всеки детайл от нея. Доверете се на BubuToys за качествени решения за Вашето дете – те държат да предложат само най-доброто, защото са убедени, че именно това заслужават децата.


В техния сайт може да откриете малки съкровища и вълшебства за Коледните празници, като нашите най-любими категории са: Подаръчни комплекти \ избрана селекция с грижа за всяко мъниче у дома

Подарък за момиче \ за всички малки госпожици и дами вкъщи

Подарък за момче \ за смелите и храбри джентълмени, които нямат търпение да започнат да играят

Открий повече за тях в социалните мрежи: Facebook | Instagram


И като заговорихме за детска игра, едно от най-големите притеснения на родителите е мястото, където децата ще играят. Да, ако все още не сте станали родители, но ви предстои да бъдете в най най-скоро време, подгответе си лист хартия и един химикал и записвайте, защото в следващите редове ще откриете най-важните съвети за пълноценна, щастлива и топла игра за децата у дома.


Пространството, което обособявате за игра на вашите деца със сигурност трябва да отговаря на няколко критерии:

  • Да бъде светло и широко, за да може детската игра да се играе с лекота;

  • Да бъде сигурно, меко и комфортно;

  • Да бъде креативно, за да вдъхновява малчуганите и да им дава възможност да мечтаят, да измислят нови сюжети и игри през целия ден;

За игрите на пода няма ограничения във възрастта. Там бебетата се учат да пълзят, да прохождат, след това идва време за редене на пъзели, конструктори, да не говорим за скачане и тичане. За цялото това време може да смените много играчки и мебели, но детското килимче ще бъде неизменно с вас.


Детските килимчета на Ecoplay ще осигурят комфорт и удобство за децата, а родителите ще спестят време и сили. Свежите и оригинални дизайни ще се харесат на малки и големи. Те са официален представител за България на най-големия производител в света на playmats - Parklon, Южна Корея. Тяхната мисия е да осигуряват комфорт и безопасност за малки и големи деца, както и да улесняват ежедневието на родителите. При тях ще откриете страхотни и практични идеи за коледни и новогодишни подаръци, както и Gift Cards със специални условия.

Открий повече за тях в социалните мрежи: Facebook | Instagram


И е време за мама, време за женска грижа и ритуали, време за усещане, време за себе си и домашен комфорт, от който всяка жена има нужда. Всички знаем, че няма по--хубаво и удобно място, на което можем да бъдем себе си, от нашия дом. Женските ритуали трябва да се превърнат в неизменна част от нашия живот. Уикендите са перфектното време за това, както и вечерите след работа или натоварен ден. Всяка жена мечтае да съблече неудобните, тесни, прилепнали дънки и блуза и да облече така дългоочакваната пижама, домашно облекло. И с право! Споделяме ви всичко това, защото Belong.bg е вашето място да откриете именно този сет, създаден с много грижа, любов, внимание, естетика, красота, качество на изработката и гарантирана сигурност за щастливи моменти у дома.


Belong е създаден за хора, които ценят чувството на комфорт и уют. Целта на бранда е да накара всеки един, докоснал се до продуктите, да създаде пълноценни моменти на щастие и спокойствие у дома, откъсвайки се от забързаното ежедневие и стреса на града.


Освен домашно облекло може да си подарите и журнал за благодарност. Това е красив дневник за практикуване на благодарност, позитивни утвърждения, себепознание и любов към себе си. Дневникът ще ви помогне не само да приемате и обичате себе си повече с всеки изминал ден, но и да живеете истински щастливо и пълноцененно, създавайки живот в съответствие с това кои сте.

Открий повече за тях в социалните мрежи: Facebook | Instagram


А, когато заговорим за уют, няма как да пропуснем и този на малчуганите и децата в нашия дом. Нека не забравяме, че и те имат нужда от качествена грижа. Детската стая е едно от най-важните места в дома на всяко семейство. Това трябва да е мястото, крепостта и сигурността, мястото за игра, за развитие на детето. Ето защо, като родители или бъдещи такива, е важно да помислим какво и как да изберем за това вълшебно пространство. Съветваме ви да започнете от спалното бельо, тъй като пълноценния детски сън е най-важен за развитието на детето и неговото пълноценно съществуване.


А, за да сме напълно сигурни за качеството, ние ви представяме много любим наш български бранд за качествен домашен текстил, който вече 20 години създава с любов и внимание продукти за вашия дом, Изидрийм.


Детската серия е изработена от качествени материи със сертификат за безвредност, хипоалергенни пълнежи и нежни цветове. Цялото им продуктово портфолио наброява близо 1000 различни артикула, с които искат да ви докажат, че изразът Произведено в България е символ на качество.


Коледа е перфектният момент да зарадвате малчуганите вкъщи, да изберете заедно нов десен, който да бъде интериорно съчетан с детската стая или пък да поръчате на баба и дядо да изберат нов спален комплект с много любов, знаейки, че няма нищо по-важно и ценно от подаръците, подарени с много грижа, мисъл и внимание.

Открий повече за тях в социалните мрежи: Facebook | Instagram


И като за финал, хубаво е да поглезим и себе си с гурме изживяване и пътуване в една красива и магична локация. Разположена в сърцето на регион известен с лозарството и винарството от времето на Траките, Винарска изба „Синтика“ е новото превъплъщение на изградената в средата на миналия век Комплексна опитна станция в гр. Сандански. Наследявайки тези десетилетни традиции във винопроизводството, Винарска изба „Синтика“ изниква на българската винена карта през 2008 г. като изцяло нов и модерен винарски комплекс. Подарете си семейно преживяване с подаръчен ваучер "Renaissance", който включва освен дегустация на вина, вкусни гурме хапки, но и нущувка само за вас и вашия партньор. Време, което да оставите само и единствено за себе си.


Ако пък искате да се поглезите повече, може да изберете подаръчен ваучер La Poesie, който ви дава шанс да изпитате и специален масажен ритуал с екстракт от гроздови семки. Този ваучер ви дава по-дълго време за преживяване и наслада, тъй като са включени и две нощувки.

Открий повече за тях в социалните мрежи: Facebook | Instagram


Винарска изба „Синтика“ е носител на десетки отличия от национални и международни изложения, сред които и четири награди Златен Ритон, присъдени на Винария 2010, 2011, 2014 и 2016. Собствените лозови масиви на избата са разположени в изключително благоприятен регион по Долината на р. Струма в непосредствена близост до местността Рупите, угасналия вулкан Кожух и древния тракийски град Хераклея Синтика.


За тях семейството е преди всичко останало. Всеки детайл от интериора им е избиран с мисъл за семейния комфорт – от детския басейн и площадките за игра, през специално изготвеното детско меню в ресторанта, до удобния достъп на хора със затруднено придвижване до всяка част на хотела.


Нека изпратим тазгодишните коледни празници с най-красивата усмивка, озаряваща лицето на нашето дете или роднина. Нека се погрижим за личното време, удобство и споделеност, за да имаме повече време за щастливи моменти, прекарани с най-любимите и ценни за нас хора. Коледа е момент, миг за равносметка за това кои искаме да бъдем и как да приоритизираме правилно - да имаме повече време за себе си, за своето семейство, за децата, за близки и роднини. Грижата е най-ценния подарък, който може да подарите на себе си. А за останалите, нашата коледна селекция се погрижи да ви даде чудесни, различни, разнообразни и селектирани идеи, които да улеснят с една стъпка напред вашия избор в предстоящата треска за перфектния коледен подарък.


Тази коледа ви предизвикваме да подарите индивидуалност и отношение. А с правилната подготовка и грижа всички ще останат много доволни от избора ви.


Оставяме на теб избора и креативността, а ние ще ти помогнем в селекцията с още подбрани вълшебства в следващите материали.


**Материалът се реализира в партньорство с изброените и представени по-горе брандове но мнението и обратната връзка за използването на продуктите и представените услуги се определя от личните предпочитания на потребителя, читателя и клиентите на бранда.

Последни публикации

Виж всички
bottom of page